Gruaja xheloze më detyroi të fshi Facebook-un, kjo është arsyeja

0

Gruaja ime më detyroi të fshi facebook-un, vetëm pse unë kisha dalë në foto me dy kolege të mia të punës. Problemi i saj është se unë nuk duhet të dal me femra të tjera.

Ajo bëhet shumë xheloze në të tilla raste. Ish i dashuri i saj e kishte tradhtuar, prandaj frikësohet.

Por, unë asnjëherë nuk kam bërë ndonjë sjellje që ta bëj atë të ndihet keq apo e pasigurt për lidhjen tonë, por ishi i saj e ka lënë me pasoja.

Ajo pa një fotografi ku unë isha i etiketuar pas ditëlindjes së njërës kolege në një bar.

Ajo u acarua aq shumë saqë unë u detyrova ta heqja etiketimin nga fotoja.

Unë jam 32 vjeçar ndërsa ajo 34. Dua të ja heq pasiguritë por nuk di se si.

Këshilla e psikologes:

Jepi asaj ndjenja pozitive dhe tregoji se sa shumë e do. Kjo do i pëlqente më shumë kur ajo është me nerva dhe dyshuese.

Sugjeroji që t’i njohë këto shoqe tuat. Ndoshta njohja me to nuk do e bëj atë xheloze herën tjetër kur të dalësh./BotaSot