Grubi: Bashkë jemi më të fortë

0

Artan Grubi
Sot hapëm dyert e selisë për kolegët doganier nga Tetova në takim të përbashkët me sekretarin, kryetarin e sapozgjedhur të degës së Tetovës, Florim Besimi, Ministrin Hisen Xhemaili dhe autoritetet tjera të Tetovës.
Takimi kishte për qëllim transparencën dhe ndëgjimin e halleve, ideve dhe iniciativave të nëpunësve doganor dhe me këtë nismë tonën do të vijojmë edhe në qytetet tjera.
Bashkë jemi më të fortë.