Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

0

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë.

Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale dhe se Qeveria duhet të zbatojë politika për rritjen e natalitetit.

Grubi shtoi se për propozimin e tillë nuk kan qenë të njoftuar dhe se për herë të parë e ka dëgjuar në media.