Grubi: Kodi zgjedhor ka hyrë në procedurë parlamentare

0

Deputeti Artan Grubi ka njoftuar se ndryshimet e Kodit Zgjedhor tashmë kanë hyrë në procedurë kuvendore dhe në çdo moment pritet të caktohet seancë.

Ai tha se këto ndryshime parashohin që Mavrovja, Dibra dhe Rostushja nga njësia numër 6 të kalojnë në njësinë numër 5.