Grubi: Pajtohem me Kovaçevskin lidhur me dialogun bilateral me Bulgarinë

Artan Grubi

E ndaj dhe e përkrah qëndrimin e Kryeministrit Kovaçevski në lidhje me dialogun bilateral me Bulgarinë dhe procesin eurointegrues.

Procesi integrues nuk guxon të bëhet peng i çështjeve bilaterale dhe të rrëmbehet nga mendësia e shekullit të XIX.

Vendimmarja në Bashkimin Europian duhet të pëson reformë të thellë pa asnjë vonesë.

Ne nuk heqim dorë sepse rrugë tjetër s’kemi, por as eksperiment në shekullin XXI nuk bëhemi.