Grubi: Qeveria ka krijuar klimë të mirë investimi për biznesin privat

Zëvendëskryeministri i parë dhje ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot bashkë me kryetarin Ali Ahmeti, kryeministrin Zoran Zaev, kryetarin e Komunës së Sarajit Blerim Bexheti dhe kolegë të tjerë ministra dhe deputet morri pjesë në inaugurimin e nisjes së punimeve për ndërtimin e lagjes “Complex Planet” në komunën e Sarajit, e vetmja e këtij lloji në vend.

Sipas Grubit ky investim tregon shumë për klimën e mirë të garantuar nga Qeveria me qëllim që biznesi privat të investojë lirshëm dhe pa hamendje.

“Gëzon fakti që gjatë gjithë periudhës së planifikimit urbanistik dhe tani gjatë fazës së ndërtimit të shtëpive dhe elementeve përcjellëse, investitorët janë kujdesur që në këtë zonë të mos dëmtohet natyra. Qeveria do të jetë gjithmonë përkrahë bizneseve vendore dhe do të përkrahë zhvillimin infrastrukturorë të komunave”, ka shkruar Grubi.