Grupi i parë i ushtarëve amerikanë është nisur drejt Maqedonisë së Veriut (FOTO)

0

Grupi i parë i ushtarëve amerikan për të marrë pjesë në stërvitjen “Sulmi Vendimtar 2019” në Krivolak këtë verë, arriti në portin e Aleksandropolit në Greqi dhe është në rrugë drejt Maqedonisë së Veriut.

Ky është një nga shumë aktivitetet e stërvitjes ushtarake të përbashkët me Ushtrinë e Maqedonisë Veriore. Më shumë informacion në lidhje me këtë do të ketë në fillim të qershorit.

The first group of U.S. Army soldiers, to participate at the Decisive Strike 2019 exercise in Krivolak this summer, has…

Gepostet von U.S. Embassy North Macedonia am Donnerstag, 23. Mai 2019