‘Habitet’ hoxha nga Mitrovica, vesh maicën me logon e birrës së njohur

Hoxha nga Mitrovica me emrin Cena Bala ka bërë një huqje spektakolare pasi është parë me një maicë ku reklamohet brendi i njohur i birrës “Peroni”.

Kjo kompani ka debutuar në tregun kosovar përmes disa reklamave kontroverse që u pretendua se kishin përmbajtje seksiste ku shkruhej: “Pi çka të freskon” në referencë me gjenitalet femërore në gjuhën serbe dhe “Pe nisi ti kryje” në referencë me gjenitalet mashkullore në gjuhën shqipe.

Hoxha në fjalë shihet në një aktivitet bashkë me disa hoxhallarë tjerë.

Nuk besohet që ky veprim ka qenë i qëllimshëm nga ana e hoxhës kur dihet se feja myslimane ndalon përdorimin e alkolit.