Halil Kastrati natën e Bajramit gëzoi tre jetimë me shtëpi të re

0

Humanisti i madh nga Kosova, Halil Kastrati dhe donatori i vetëm nga Peja me banim në Austri, Fisnik Morina natën e Kurban Bajramit kanë hëzuat tre jetimë dhe nënën e tyre me shtëpi të re.

Ja postimi i tij në facebook:

Emocione dhe lote gezimi 😊

Nate e madhe e Bajramit / E gezofshi shtepine e re

Sot u gezuan 3 jetime dhe nenen e tyre me shtepi te re, u gezuam edhe ne me buzeqeshjen dhe gezimin e tyre

Vetima Rexhaj me 3 vajzat e saj Jetime nga Peja u be me shtepi te re

Donator i vetem i kesaj shtepije dhe i ketij gezimi eshte Fisnik Morina nga Peja me banim ne Austri. Familja shtepine e gezofte edhe bamiresin Zoti e gezofte dhe e shperblefte.

Gepostet von Halil Kastrati am Samstag, 10. August 2019