Hapet sërish vendkalimi kufitar Evzoni

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) i njofton qytetarët se sipas informatave të pranuara nga Republika e Greqisë, sot në mëngjes prej ora 05:30 Vendkalimi kufitar Evzoni është hapur për të gjitha llojet e trafikut ( hyrje dhe dalje).

Ndryshe ky vendkalim kufitar ditë më parë ishte i mbyllur për shkak të grevës së doganierëve grek.