Haraçinasit vetë asfaltojnë rrugët, porosi për kryetaren e komunës! (FOTO)

Pas përfundimit të asfaltimit të Rrugës 11, në Haraçinë e cila u finansua nga binzesmeni i Haraçinës qe jeton dhe vepron ne Zvicrës, Fadil Ferati, sot poashtu me vetë iniciativë ka filluar restaurimi i Rrugës 9 në këtë fshat, po ashtu nga afarist të Haraçinës.

Në një letër të një grupi qytetarësh drejtuar në INA thuhet se “ky mobilizim me vetiniciativë po ndodh pasi që Komuna e Haraçinës dhe kryetarja e saj Milikije Halimi nuk ka treguar gatishmeri ti plotësojë premtimet e dhëna gjatë fushatës elektorale, dhe nuk po i përmbush kërkesat e Haraçinasve per rregullimin e infrastrukturës rrugore.”

Sipas tyre, këto projekte janë porosi dhe alarm edhe për kryetaren e komunës Milikije Halimi, e cila është kompetente qe ti bëjë këto punë dhe projekte dhe jo banorët.