Heroi kinez, shpëton nga mbytja pasagjerët e autobusit

Një aksident në pamje të parë i lehtë, për paksa mund të kishte një fund tragjik pasi një autobus i përfshirë në këtë ngjarje ka përfunduar në lum.

Fatmirësisht për ta aty pranë ndodhej një kamion vinç, shoferi i të cilit pasi ka parë situatën e pasagjerëve dhe pamundësinë e tyre për të dalë në breg lehtësisht ka çuar mjetin e tij për t’i nxjerrë, transmeton tch.

Me anë të krahut të vinçit, ai i ka nxjerrë ata një nga një në lumi. /Koha.net/

https://youtu.be/mJybZa4PwG8