Hidhet nga kati i 16-të me parashutën e hapur poshtë këmbëve, provon diçka po aq të rrezikshme sa “ruleta ruse”! (Video)

Thuajse të gjithë janë të njohur me “ruletën ruse”, por një i ri rus ka provuar diçka tjetër po aq të rrezikshme për jetën e tij.

Ai është hedhur nga një ndërtesë 16 kate të lartë me parashutën e hapur poshtë këmbëve të tij, duke u rrotulluar e me një aftësi mjaft të rrallë ai ka dalë nën parashutë, e cila është hapur normalisht duke evituar përplasjen në tokë.

Një hedhje tepër e guximshme dhe tepër e rrezikshme, pasi centimetri më i vogël i moskordinimit të duhur, mund të sillte edhe ngatërrim të litarëve të parashutës që mund të mos hapej siç duhej, apo edhe vonesë në hapje duke sjellë edhe përplasjen në tokë. /Telegrafi/

https://youtu.be/b305W7cXA1U