HIJENAT DHE PUSHTETARËT E KORRUPTUAR TË HANË TË GJALLË

0
Shpëtim Pollozhani

Shpëtim Pollozhani
Nuk kanë të sosur vuajtjet e familjarëve të shqiptarëve, të cilët vuajnë dënime drakonike nëpër burgjet e MV.
Hijenat pushtetmbajtëse nuk u ngopën me dënime drakonike kundër shqiptarëve, por ato vazhduan ti persekutojnë edhe familjarët e shumë të burgosurve, duke i mbajtur nëpër burgjet periferike të vendit, sikurse që është burgu i Prilepit, Manastirt dhe i Shtipit.
Merreni me mend se ç’katrahurë pëjetojnë familjet e të burgosurve politikë nga Kosova duke ardhur nga Peja në Prishtinë, nga Prishtina në Shkup dhe nga Shkupi në Prilep dhe prap deri në Pejë.
Çfaj faji kanë fëmijet e këtyre të burgosurve në këte rast.
Po Shek Hallaçin që e dënuat me burg të përjetshëm përse dëshironi ta ridënoni duke e rikthyer përsëri në burgun e Prilepit ????.