Arjanit Hoxha: Tetovën e fiton Lëvizja BESA

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha në click plus sonte ka folur për zgjedhjet lokale dhe përgatitjen e strukturave.

Hoxha ka thënë se Besa garon gjithandej ku ka shqiptarë, qoftë me kandidatë qoftë me lista këshilltarësh.

Gjithashtu, Hoxha është i bindur se Tetovën do e fitojë kryetari Bilall Kasami, gjithnjë duke iu referuar sondazheve të terenit./Nmk-post/