Hoxhë Nazmi Latifi me familjen e tij nga Struga u bë me banesë të re (VIDEO)

0

Prekese shume

E gezofshi banesen e re

Hoxha Nazmi Latifi vet i gjashti nga Struga u be me banese te re

Emocione dhe lote gezimi

Shikoje / Shperndaje

https://www.facebook.com/shoqatabemirese.jetimateballkanit/videos/1247932265359181/