Humbet 50 vjeçarja nga Tetova, familja kërkon ndihmë

0

28-vjeçari A.A. nga Tetova, me 7mars rreth orës 22.00, ka denoncuar se nga ora 7 e mëngjesit, nga shtëpia e tyre është larguar nëna e tij 50-vjeçare me inicialet H.A.

“Janë marrë të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen e saj”, thuhet në raportin e policisë.

JU LUTEMI SHPËRNDANI KËTË LAJM!
NJOFTONI PËR ÇDO INFORMACION QË KENI!