Humbi shumë para, i riu kumanovar demolon kazinon në Kumanovë

0

Një lexues deri në Pa Censurë ka denoncuar se një i ri nga Kumanova pasi kishte humbur një shumë të konsiderueshme parash dhe nga nervoza kishte arritur ti demolont disa aparate.

“Kjo është rezultat i asaj që na i kanë hapur në çdo skaj nga një kazino.

I riu kishte në plan ta demolonte të gjithë kazinon por e ndaloi turma e njerëzve” shkruan lexuesi i pranishëm në kazino. Pa Censurë