Hungaria nuk e jep Gruevskin, vendim për mosekstradim në Maqedoni

0

Gjykata e Budapestit ka refuzuar kërkesën e Ministrisë së drejtësisë për ekstradimin e azilantit Nikolla Gruevski. Ai akuzohet për organizimin e sulmit të përgjakshëm të 27 prillit .

Sipas medieve hungareze, të cilët nuk kishin qenë prezent brenda seancës gjyqësore pasi e njëjta nuk ka qenë e hapur për publikun, nuk ka mundur të dëgjohet aktvendimi se kush ka votuar pro dhe kundër ekstradimit të tij./Alsat