Hyrja e ASH-së në Qeveri, sot takimi i grupeve të punës

Sot grupet e punës të ASH dhe LSDM janë takuar rreth arritjes së marrëveshjes për mundësinë e hyrjs në Qeveri të partisë që drejtohet nga Arben Taravari.

Sipas burimeve partiake për INA sot pritet shqyrtimi i programit dhe kërkesave të ASH, por edhe dikasteret se ku mund të kontriboj kjo parti.

Por nga ana tjetër ka zëra që partitë në pushtet po zvarrisin marrëveshjen duke taktizuar. (INA)