I gatshëm të rrihet me Aziz Salihun (FOTO)

Dikur boksier, sot kryetar i Shoqatës së Gjyqtarëve të Boksit të Kosovës.

Është fjala për Agim Tahirajn.

Ai ushtron vazhdimisht dhe ndihet sikur të jetë i ri!

Boksin e ka si oksigjen!

Ai si në humor e thotë, se është i gatshëm të rrihet në ring edhe me legjendën e boksit Aziz Salihu.

Duket se po i kërkon luftë sportive në ring dhe një matje forcash mes dy veteranëve të boksit. “Pse mos të dalim në ring”, tha shkurt Tahiraj!

Sigurisht se Salihu edhe mund t’i përgjigje me një po dhe të sprovojnë veten në njërën nga spektaklet e boksit kur do të organizohet në Kosovë!

 

https://www.instagram.com/p/CNVVRCGlKD6/?utm_source=ig_web_copy_link