Ibishi: Besa fenomen i paparë!

0

“Kjo dukuri  ka ndodhur edhe VMRO-os,LSDM-se,BDI-se,PDSH-se dhe disa te tjera, por grupet e larguara, asnjiherë nuk aritën që të lëkundin bazën kryesore të Partive respektive.

Kjo qëndodhi dje me Lëvizjen Besa është një fenomen i veçant  dhe i paparë deri më tani në jetën pluraliste të R.Maqedonisë,për arsyen se ndarja përbrenda Lëvizjes Besa është aq e madhe ,sa që në fillim të përballjes së parë u ndanë përgjysëm në dy krahë,përafërsishtë me numër kuvendaresh të barabart.

Besa fillimin e kishte të bujshëm dhe mjaftë të diskutueshëm, por fundi i saj është akoma më spektakular”, shkruan Idris Ibishi.