Ilievski: Oferta dhe plani im për Kumanovën

Oliver Ilievski është një menaxher i suksesshëm, i cili tani synon që t’i prijë garës për të parin e komunës së Kumanovës. Ai është nominuar si njëri nga emrat potencial nga subjekti i tij LSDM. Ilievski në një bisedë ekskluzive për INA flet për ofertën e tij dhe planet për Kumanovën.

Projektet me prioritet, gasifikimi, kaosi urban, lagjet e banuara me shqiptarë, gjimnazi për nxënësit shqiptarë si dhe tema të tjera janë pjesë e kësaj bisede më poshtë: