Ilire Dauti akuzon institucionet shtetërore për paaftësi dhe mos dije në ballafaqimin me pandeminë Covid -19

Pamjet trishtuese para bankave, ku qytetarë të shumtë presin rradhë për të marr kartelat e paketës qeveritare janë kritikuar nga zëdhënësja e ASH-së, Ilire Dauti e cila ka drejtuar akuza ndaj institucioneve shtetërore për paaftësi dhe mos dije për tu përballuar me situatën e krijuar me pandeminë Covid 19.

Ajo ka theksuar se çmimi i shërimit të qytetarëve kushton shumë më shumë se vet vlera e karteleve që presin për ti marrë.

Në vazhdim reagimi i plotë :