Imer Aliu propozohet drejtor i Drejtorisë për ruajtjen e të dhënave personale

0

Imer Aliu është votuar si kandidat i vetëm për Drejtor të Drejtorisë për ruajtjen e të dhënave personale. Aliu ka qënë deputet i PDSH-së dhe shef i grupit parlamentar të kësaj partie. Propozimi në fjalë do të dërgohet para deputetëve në seancën e radhës së Kuvendit dhe do te duhet te votohet edhe nga shumica e deputetëve. Në mbledhjen e sotme të këtij komisioni u zgjodhe edhe kandidati për drejtor në Entin Shtetëror për Revizion.