Numërohen 50 përqind e votave, ky është dallimi në vota mes Osmanit dhe Taravarit

Rezultatet e para nga KSHZ

Të fundit

“Mbylle gojën, rrugaç!” – Rama...
Joe Dioguardi: Jo shkëmbim ter...
Mitrovica e ndarë - lumi Ibër
Shkodra një atraksion mahnitës...
“MUSTAFA ISMAILI – Një jetë pë...
Shtëpia muze e Gjergj Fishtës ...

Më të shikuara

Llukarevska: Stevo Pendarovski shkon në raundin e dytë

Numërohen 50 përqind e votave, ky është dallimi në vota mes Osmanit dhe Taravarit

BDI feston në Tetovë

Rezultatet e para nga KSHZ

Disa nga rezultatet jo zyrtare nga rajoni i Tetovës

Përfundon votimi për rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale

INFO

NA NDIQ