Injeksioni që ofron shpresë për meshkujt që vuajnë nga prostata

0

Injektimi i alkoolit drejtpërdrejt në gjëndrën e prostatës mund ta zvogëlojë atë dhe të shmangë nevojën që burrat të urinojnë gjatë natës, ka pohuar një studim.
Dhimbjet e etanolit përmes rektumit tkurren prostatën me më shumë se një të tretën herë dhe lehtësuan presionin mbi fshikëzën dhe penisin e personave të prekur nga kjo gjendje, transmeton lajmi.net.

Mjekët thanë se zhvillimi është ‘lajm i shkëlqyer’ dhe besojnë se mund të jetë po aq efektiv sa trajtimet që tashmë janë në dispozicion.

“Injeksioni i alkoolit duket të japë rezultate të mira në” zhbllokimin “e fshikëzës dhe përmirësimin e cilësisë së jetës. Këto rezultate të reja janë të krahasueshme nëse jo më të mira se trajtimet e tjera, gjë që është një lajm i mirë”, pohoi autori i studimit, Alessandri Rafael Espinoza.