iPhone 12 Pro SpaceX, një edicion special i iPhone, por është jashtëzakonisht i shtrenjtë

Caviar është një markë luksoze ruse që krijon pajisje teknologjike të përditshme me materiale të kushtueshme për t’i bërë ato edhe më të çmuara sesa janë me pakicë.

Kompania sapo ka një prodhim SpaceX të iPhone 12 Pro.

Sipas uebfaqes, Musk Be On Mars iPhone 12 Pro, në të vërtetë përfshin një pjesë të kapsulës SpaceX Dragon. “Musk Be On Mars” është zbukuruar në pjesën e pasme, i shoqëruar nga një gdhendje e nënshkrimit të Elon Musk, transmeton Telegrafi.

Nëse keni 5000 dollarë në gjepin tuaj, mund ta porosisni Musk Be On Mars iPhone 12 Pro.

Nëse iPhone 12 i thjeshtë i vjetër është mjaft i mirë për ju, ju do të keni katër modele për të zgjedhur, dhe ndoshta edhe një model të pestë më të lirë. Ose gjithmonë ekziston buxheti OnePlus Nord i cili fillon nga 379 funte shumë modeste.

Mendohet se Caviar do të prodhojë vetëm 19 telefona të tillë të mençur në të gjithë botën.