Ish-deputeti kaubojs godet Ramën: Kuksianëve nuk u ngrihet? Silli ç’a ke …/VIDEO

Ish-deputeti kaubojs, Eduart Ndocaj ka reaguar në lidhje me situatën kaotike të krijuar në Rrugën e Kombit dhe për arrestimin e kuksianëve.

Ai shprehet në një video-mesazh:

“Dole para popullit dhe the “malokëve nuk u ngrehet”. Bjeri ato motrat tuaja e ç’a ke, të shohim u ngrehet a nuk u ngrehet malokëve. Shave gjithë mirditorët, gjithë tropojanët, gjithë hasjanët duke thënë se atyre nuk u ngrihet më.

Ne do të demostrojmë se atyre u ngrehet aq fort sa ty me gjithë bandën e LGBT-së që keni marrë pushtetin, që jeni një bandë bastardësh, nuk jeni politikanë”.

Ai tregon edhe për një histori të vjetër dhe për arsyen e përndjekjes së kuksianëve e gjithë veriorëve nga Rama, e cila, sipas Ndocajt, nuk është e paqëllimshme.