Ish Komanda e Garnizonit të Kërçovës do të bëhet objekt i ri i komunës

Me një vlerë prej 1.250.000 euro nga programi TAV, ish-objekti i Komandës së Garnizonit të Kërçovës do të rinovohet tërësisht dhe në të ardhmen do të mbledhë nën një çati të gjitha shërbimet që janë pjesë e komunës së Kërçovës.

Me mjetet e siguruara nga programi TAV në pranverë do të fillojë renovimi i ish-Komandës së garnizonit të Kërçovës në objektin e ri komunal.

“Ky objekt deri në fund të vitit do të rikonstruktohet tërësisht dhe do të dorëzohet në shfrytëzim”, njoftoi sot zëdhënësi. i komunës së Kërçovës Emin Nasufi.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës para pesë-gjashtë viteve ia ka dorëzuar komunës së Kërçovës ish objektin e Komandës së Garnizonit në Kërçovë, pas së cilës është paralajmëruar se ndërtesa e komunës së shpejti do të rinovohet dhe pajiset, pas së cilës të gjitha shërbimet që janë. një pjesë e pushtetit vendor do të vendoset nën një çati.(INA)