Islanda zgjedh Eurovsionin që të protestojë kundër Izraelit pas okupimit të territoreve Palestineze (VIDEO)

0

Ka përfunduar edhe finalja e Eurovision Song Contest ku fitues u shpall Holanda.

Por ajo që morri vëmendje ishte se gjatë momentit kur votoi Islanda u shfaqën përfaqësuesit e këtij shteti me disa pankarta në mbështetje të Palestinës, transmeton InfoShqip.com

Kjo vjen pas okupimit të disa territoreve të Palestinës nga Izraeli dhe keqtrajtimit të popullatës në Palestinë duke thyer të drejtat njerëzore./InfoShqip.com