Ivanov po nxit trazira ne Maqedoni

0

Urim Saliu

Ivanov po nxit trazira ne Maqedoni.Ai nuk i do shqiptaret dhe per me keq ai haptazi i urren ato.Ai nuk dekreton nje ligj te miratuar ne Parlament sic eshte ai i gjuhes.Ai do t’a varros te ardhmen e nje kombi qe shume mire e di se sa eshte ne numer dhe sa fuqi ka.Per me keq ai morri shume vota shqiptare per t’a treguar urrejtjen patologjike ndaj tyre.Ai me keto veprime qe e ka mbushur kupen nuk do mund t’i shmang reagimet, protestat, madje qe mund te shkojne deri aty sa ta rrezojne ne menyren sic ai e mban ate post, me force.Ai do te jete mbi Kushtetuten, mbi demokracine, mbi ligjin.Ai kundershton haptas nderkombetaret dhe behet pale me ruset dhe sllavet tjere.Ne mentalitetin e tij mesjetare ai eshte nje njeri qe mbase pa e kuptuar ose e ben me vetedije, nje konflikt dhe trazira.Menyre tjeter per t’a interpretuar kete nuk ka.Kush eshte ne fund te fundit nje njeri qe haptas del dhe tregon kete shfrenim ndaj shqiptareve?