Ja çfarë kërkoi Zaev nga Turqia (Video)

Kryeministrat e dy vendeve Maqedonisë dhe Turqisë, Zoran Zaev dhe Binali Jëlldërëm, në konferencën e përbashkët për media kanë konfirmuar angazhimin e dy vendeve për të avancuar shkëmbimin tregëtarë në një miliardë euro.

“Shfrytëzuam rastin që të kërkojmë nga Turqia për të mundësuar kuota për maqedoninë që të  eksportojë mish viçi dhe qengji, siç i është mundësuar Bosnjes, Serbisë”, ka deklaruar Zaev.

Zaev gjithashtu ftoi investitorët turq që të vijnë dhe investojnë në Maqedoni.