Ja çfarë vendimi merr Elita dhe Gjikos, pas ardhjes në jetë të vajzës

Çifti Elita dhe Gjiko janë bërë prindër për herë të dytë, por këtë herë me një vajzë.

Vetëm pak orë pasi vajza ka ardhur në jetë ata kanë marrë vendimin për ti hapur një profil në rrjetin social në instagram.

Vajza e tyre e quajtur Bota erdhi në jetë, dhe tani ka një profil në instagram ku mund të gjeni foto dhe video.

Pas Zërit, djalit të tyre të madh, edhe Bota deri më tani numëron mbi 3 mijë ndjekës e ndërsa ndjek 3 persona, Elitën, Gjikon dhe Zërin pa dyshim.