Ja çka do ti ndodhë atyre që tentojnë të falsifikojnë të dhënat e regjistrimit

Ministria e Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski në emisionin “Samo Vistina” thotë se ai beson në Entin e Statistikave të Shtetit dhe është i bindur se do të bëhet një regjistrim i vërtetë.

“Nuk e kuptoj pse në këtë vend duhet të ketë kaq shumë pikëpamje të ndryshme për secilën temë për të përzier politikën.

Aty ku ka statistika, politika është e përzier, çdo vit shtyhet dhe kërkohet një arsye për mos regjistrim, ne aspirojmë të shkojmë në BE dhe nuk jemi regjistruar për 20 vjet.

Unë besoj në Zyrën e Statistikave të Shtetit, por drejtori gjithashtu siguron që do të bëhet një regjistrim i vërtetë që do të përshkruajë gjithçka në vend. Kush do të përfitojë nëse nuk kemi regjistrim? Kushdo që përpiqet të gënjejë do të mbajë përgjegjësi, çdo informacion mund të kontrollohet”, tha Milevski.