Ja çka e shkaktoi zjarrin në shtëpinë ku humbën jetën nëna dhe 4 fëmijët e saj në Tetovë (FOTO)

Informacionet e para lidhur me tragjedinë në Tetovë flasin se shkak i zjarrit që përfshiu shtëpinë ishte kamini i vendosur në katin e dytë të shtëpisë.

Si pasojë nga flakët e zjarrit që përfshiu shtëpinë jetën e humbi 39 vjeçare bashkëshortja e S.Z dhe 4 fëmijët e tyre.

Sipas të dhënave të para fëmijët, tre djem dhe në vajzë, ishin të moshës 5 vjeç, 8, 11, 14 dhe vjeç.