Ja çka i tregoi Katica Janeva në skype Shek Hallaçit

Shek Hallaçi i bur gosur nga Grupi i Kumanoves ka komunikuar me Katica Janeven ne Skype e cila poashtu eshte ne b urg. Ja postimi i plote i Shek Hallaçit: Katica Janeva më e qart se kurr.

Kujt i pengon zbardhja e të vërtetës së 9-Majit atë dit në Kumanov? Përse Ali Ahmeti asnjëher nuk ka kërkuar të ket një hetim nga të jashtëmit për tradhëtin e 9-Majit? Kush ishin kushtet që Ali Ahmeti kërkoj nga Zaevi për të formuar qeverin, a ishte dhe ngecja e procesit dhe mos hetim për rastin Kumanova njëra ndër pikat që Aliu kërkoj për formimin e saj? Përse Ali Ahmeti as edhe një pik loti nuk e derdhi dhe as edhe një her të vetme nuk i përmendi dhe nuk çoj një fjal në shenj lavdie për të vrarët në Kumanove? Përse Ali Ahmetin e mundon kaq shum ky rast, përse nuk lejon zbardhjen e tij? Përse nuk reagojn qeveria e Kosovës a kan edhe ata gisht në kët tradhëti me bashkpuntorët e Klanit DUI? Zoran Zaevi si që duket pranoi kushtin e Ali Ahmetit për mos zbardhjen e rastit të Kumanovës vetëm për të formuar qeverin, ai akuzonte vet me gojën e tij se Ali Ahmeti kishte gisht bashk me Nikolla Gruevskin dhe Sasho Mihajllkovin. Katica Janeva është viktima e VMRO-BDI-së për të shtyer proceset e montuara, sepse prokurorin speciale kur kjo e fundit udhëhiqte asaj nuk i lejoeshte nga intervenimet e njerzve të VMRO-së dhe BDI-së të hetoeshte asnjë rast, ku nuk lejohet të ket as hetime ndërkombtare sepse drejtësia është e kour nga njerz të kriminalizuar dhe korruptuar si prokurorja “Vilma Rusokovska “qe u shperbly me post ma te lartë nga BDI per punën qe ka berë me raste te montuara “Rastin kumanova” dhe 27prillin etjen e pergjakshme ku deputet e Vmros i lirojë e Feta Alimin e denojë dhe e njejta e udheq rastin e Katica Janevës , Emira Mehmeti në bashkpunim me Fatime Fetain e filluan shum herët planin e kurthit kundër saj që u dhan bossat e BDI-së! Veprat dhe heshtja e Ali Ahmetit tregojn më qart se ky dhe struktura partiake e tij BDI-ja jan në hipotek nga 2002 si në LSDM ashtu edhe në VMRO! Kërkojm nga opozita që të mos lëshojn pe dhe të kërkojn që në krye të prokuroris speciale të jet një prokuror nga vendet europiane për të zbardhur të gjitha rastet e montuara ndaj shqiptarve që nga 2002 e deri më sot! Dhe ne fundë fatush ato dokumentet te Gjykatës nga SHBA qe ti kam derguar Rastit ” Magjar Telekomit “ne Wahasapp mos i humbasë !!!/Tetova1