Ja kush rrogë më të madhe në Maqedoni

Enti për Statistikë e shpalli pagën mesatare për muajin shtator, e cila është 28.869 denarë dhe është rritur për 5,3 për qind në krahasim me shtatorin e vitit të kaluar.

Megjithatë, a ka ndryshime në pesë pagat mesatare kryesore në vend dhe sa kanë vërejtur rritje në shtator 2021/2020?,njofton Tv21, përcjell agjencia e lajmeve INA.

Këtu është lista:

Programim 75.135 denarë (+12,2%)
Farmaci 49.188 denarë (+4,4%)
Aviacioni 48.294 denarë (+ 14,7%)
Bankare 46.716 denarë (+ 1,4%)
Veprimtari profesionale 45.293 denarë(+ 9,3%).