Ja sa para u grabitën dje nga NLB Banka në Çair, zbardhen detaje

0

Pas grabitjes së djeshme të armatosur në Bankën NLB në Butel kanë reaguar përsëri nga Banka duke thënë se klientët dhe të punësuarit në bankë janë shëndosh dhe mirë.
Hetimi ka treguar se nga banka janë vjedhur 150 mijë euro.
“Dy të punësuarit në filialin të cilët ishin më lehtë të lënduar janë lëshuar për kurim shtëpiak. Punëtori i sigurimit i cili gjithashtu ishte i lënduar gjatë plaçkitjes pas ndihmës së ofruar mjekësore është lëshuar për kurim shtëpiak. Filialja nuk punon për momentin dhe do të vazhdoj të ju shërbej klientëve nga data 17.04.2019. Me hetimin është konfirmuar se janë vjedhur 150 mijë euro. Banka vazhdon të punoj rregullisht dhe bashkëpunon me organet kompetente që në mënyrë sa më të shpejtë dhe efikase të zgjidhet rasti”, thuhet në njoftimin e NLB Bankës.