Ja sa raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë njoftoi s csipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit janë kryer 1179 analiza dhe janë regjistruar 155 raste të reja me KOVID-19.

Shkupi – 113, Kavadarci – 8, Kumanova dhe Manastiri – 6, Prilepi dhe Koçani – 4, Resnja – 3, Ohri, Gjevgjelia dhe Negotina – nga 2, Struga, Kriva Palanka, Berova, Dellçeva dhe Makedonski Brod – nga 1.

Gjithashtu bëhet e ditur se 13 persona e kanë humbur jetën si pasoj e virusit, ndërsa 385 pacientë janë shëruar. (INA)