Ja sa strugan po shkojnë në Haxh

0

Numri i personave nga Struga për këtë vit që do të nisen në vendet e shenjta Mekë dhe Medinë, do të jetë 69, tregojnë nga myftinia e Strugës për Struga Ekspres.
69 struganët për në Haxh parashihet të nisen më 11 gusht, ditën e shtunê,nga qyteti i Strugës.
Struga Ekspres mëson se nga 69 persona do të jenë 36 meshkujë dhe 33 gra që do të vizitojnë vendet e shenjta.

Gjithashtu mësohet se këto persona i kaluan të gjitha kontrollet e nevojshme mjekësore, ndërsa e pranuan edhe vaksinën e nevojshme.

Kujtojmë se shtylla e pestë e Islamit është Haxhi,obligim ky për çdo musliman që të paktën një herë në jetë të vizitojnë vendet e shenjta, Mekën dhe Medinën.