Ja si do të jetë moti sot në Maqedoninë e Veriut

0

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë i ftohtë në mëngjes dhe në mbrëmje kurse gjatë ditës do të mbizotërojë dielli. Në vendet malore temperaturat gjatë gjithë ditës do të jenë nën 0 gradë Celsius kurse nëpër qytete do të lëvizin nga -1 deri në 8 gradë Celsius. Gjatë javës pritet përmirësim i temperaturave dhe ngrohje të motit.