Ja si është gjendja sot në pikat kufitare të Maqedonisë

0

Komunikacioni në rrugë shtetërore po zhvillohet në rrugë të thata. Është rritur intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane.

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë për hyrje dhe dalje nga vendi pritet deri më 30 minuta. Siç njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM rekomandojnë shoferët që të kenë kujdes me shpejtësinë e vozitjes, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

Më poshtë keni linqet, ku ju mund t’i shihni LIVE, flukset në pikat kufitare:

 

LIVE SERBI – KROACI dhe SERBI – HUNGARI

https://kamere.amss.org.rs/

LIVE KOSOVË – SERBI: https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

LIVE SERBI – KROACI: https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

LIVE SERBI  – MAQEDONI

http://www.roads.org.mk