Ja si po ndryshojnë gjërat

0

Muhamet Zekiri

Ne Republiken e Maqedonise se Veriut gjerat po ndryshojne ne te mire te gjithe shoqerise.
Deshmi per kete nuk jane vetem rezultate e Qeverise se kryesuar nga kryeministri Zoran Zaev, por tani me edhe te presidentit te shtetit Stevo Pendarovski.
Perzgjedhje e ekipit te tij deshmon se Pendarovski eshte president i te gjite qytetareve te vendit dhe se perparesi kane profesionistet gjate perzgjedhjes qe ben e jo perkatsia etnike e tyre.
Uroje presidentin Pendarovski i cili per here te pare ne historin e vendit tone vendosi te emeroj per drejtor te Agjensise se Zbulimit nje shqiptar jo per shkak te perkatesise se tij etnike por per shkak te profesionalitetit dhe aftesive qe gezon Erold Musliu.
Urime edhe per Blerim Kolalli i cili do te jete keshilltare per siguri nacionale ne kabinetin e presidentit si dhe sektarit te pergjithshem ne kete kabinet Mile Boshnjakovski. Urime dhe suksese per keshilltaret tjere Goce Karajanov, Biljana Radeva, Aleksandar Spasov, Denko Malevski, Mirjana Lazarova Trajkovska dhe Besa Arifi.

Te lumte president!!!