Ja si reagojnë majmunët kur gudulisen (Video)

Qendra e Edukimiit për Rehabilitimin dhe Ruajtjen e Gorillave (GRACE) është duke ndërmarrë një hap shumë të rëndësishëm në Republikën Demokratike të Kongos.

Join Devotte, kujdestare gorillash, kaloon seanca argëtuese me foshnjet gorilla, transmeton lajmi.net

Gorillat janë në prag të zhdukjes, dhe GRACE duket të jetë shpresë për ta. Ekipi i GRACE përkujdesen që të jetojnë siç duhet në natyrë.

Shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/