Janë kapur rreth 1 milion euro të falsifikuara, arrestohen dy persona!

Policia i arrestoi dy falsifikues nga Kameruni të cilët kanë tentuar t’i fusin thuajse një milion euro të falsifikuara në aeroportin e Shkupit, mëson MIA nga burime të organeve të hetuesisë.

Sipas burimeve të MIA-s, ata në Shkup kanë ardhur nga Milano.

Nga MPB e konfirmojnë arrestimin e falsifikuesve gjegjësisht se Sektori për shkatërrimin e krimit të organizuar dhe serioz është duke punuar në rastin në koordinim me Prokurorinë Publike ndërsa informacion detajues paralajmërojnë për nesër.