Janë publikuar rezultatet e Konkursit për ndarjen e bursave për studentë për vitin akademik 2022-2023

Picture of Iliria News Agency
Iliria News Agency

01/02/2023

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se janë shpallur rezultatet e Konkursit për ndarjen e bursave për student të rregullt të regjistruar në studimet deridiplomike të ciklit të parë në universitetet publike dhe private dhe institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin akademik 2022-2023.

Studentët të cilët kanë fituar të drejtën e bursës për studentë duhet të shkarkojnë dhe plotësojnë TRE ekzemplarë të Marrëveshjes për bursë përkatëse (të publikuara me rezultatet) dhe t’i dorëzojnë së bashku me kopjen e llogarisë rrjedhëse personale nga data 02.02.2023 deri më 17.02.2023, në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës (drejtpërsëdrejti në shërbimin administrativ të MASH-it ose përmes postës me dërgesë rekomanduese me letër kthyese në adresën “Shën Kirili dhe Metodi” Blv. 54, 1000 Shkup).

Kandidatët e refuzuar, do të ketë mundësi të parashtrojnë ankesë deri te Komisioni Shtetëror për Vendimmarrje për Procedurën Administrative dhe Procedurën nga Marrëdhënia e Punbës në Shkallë të Dytë, në afat prej 15 ditësh nga dita e pranimit të Aktvendimit nga MASH-i ku do të theksohet arsyeja e refuzimit të aplikimit. Kërkojmë nga kandidatët e refuzuar që të mos dorëzojnë kundërshtime para marrjes së Aktvendimit.
Aktvendimet sikurse për aplikimet e pranuara poashtu edhe për aplikimet e refuzuara janë duke u përgatitur për momentin dhe do të dorëzohen në adresën e shtëpisë së secilit kandidat.

TË FUNDIT
24 minuta
“Kur të thotë gjermani aty hahet më mirë” – Rama befasohet nga restoranti i shqiptarëve në Gjermani
5 orë
Shtrenjtimi i bukës, qytetarët: po na shtrenjtojnë edhe kafshatën e bukës
5 orë
Studentët kërkojnë që racioni ditor të jetë 200 denarë, sepse nuk mund t'ia dalin
5 orë
Përplasje mes Gruevskit dhe Jankullovskës, dyshja e dikurshme famoze e pushtetit
6 orë
Gruevski tregon si u arratis nga Maqedonia

ME TE LEXUARA

1 ditë
Në këtë kohë do të falet Bajrami i Kurbanit në Maqedoninë e Veriut
1 ditë
Filloi sezoni turistik, policia shqiptare do jetë me orare shtesë
2 ditë
Ariu mbyti dhe i ngrëni disa dele në Raven të Gostivarit
6 orë
Kreu i BFI-së uron myslimanët për Kurban Bajramin: T’i kthehemi shpirtit, moralit e familjes
1 ditë
Trençevska: Kur keni pushtet absolut nuk e dëgjoni zërin e popullit
1 ditë
Festa e Bajramit, çmimi për kurban nga 200 deri në 2 mijë euro

LEXO MË SHUMË

edi rama

“Kur të thotë gjermani aty hahet më mirë” – Rama befasohet nga restoranti i shqiptarëve në Gjermani

buka

Shtrenjtimi i bukës, qytetarët: po na shtrenjtojnë edhe kafshatën e bukës

studenti-univerzitet-sv-Kiril-i-Metodij-6

Studentët kërkojnë që racioni ditor të jetë 200 denarë, sepse nuk mund t’ia dalin

gruevski jankullovska

Përplasje mes Gruevskit dhe Jankullovskës, dyshja e dikurshme famoze e pushtetit

gruevskii

Gruevski tregon si u arratis nga Maqedonia

xhulijan smith

Ambasadorja amerikane në NATO, Smith flet për Maqedoninë e Veriut dhe sfidat e NATO-s

shaqir-fetahu

Kreu i BFI-së uron myslimanët për Kurban Bajramin: T’i kthehemi shpirtit, moralit e familjes

vucic dodik

Ballkan: historia përsëritet (dhe Evropa kthen kokën nga ana tjetër)

moti sot

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

INFO

NA NDIQ