Jo vetëm të lidhur! Tea është e fejuar me Beartin?

Tea dhe Bearti mund të jenë fejuar! Dy të rinjtë që e zyrtarizuar lidhjen e tyre të dashurisë me një skandal të madh pas “Përputhen” mund të jenë më shumë se të dashur.

Të dashuruarit e kanë bërë lidhjen e tyre familjare ku Bearti ka takuar gjyshërit e Teas ndërkohë kjo e fundit ka kaluar pushimet pranë familjes së Beartit duke i bërë gjërat mes tyre serioze.

Dyshimet për një fejesë të mundshme vjen pasi Tea jo vetëm që po jeton tashmë me partnerin, por mban edhe një unazë në gishtin e saj të dorës së majtë, e cila duket si një unazë fejese.

Ata vetë ende s’kanë reaguar lidhur me këtë lajm.

https://www.instagram.com/p/CLouZdvpMFz/