Ka ndërruar jetë humanisti Arif Zhuta nga Veleshta

0

Mbrëme ne orët e mbrëmjes ka ndërruar jetë Haxhi Arif Zhuta nga Veleshta, Humanist i njohur i Shoqatës Humanitare “El Hilal”,
I ndjeri kujtohet për veprimtarinë humanitare, duke nisur nga periudha e luftës së Kosovës, luftës së vitit 2001 dhe deri në ditët e amshimit. Varrimi bëhet sot në ora 15:00