Kadri qymyri

0

Kimete Berisha
Kadri qymyri, nuk po të përputhen fjalët me Ambasadën Amerikane (dhe gjermane), që po e duartrokasin punës së qeverisë.
Kosova po e menaxhon situatën sikur krejt vendet e zhvilluara në botë.

Po ti mos qit tym si prushi i padjegur mirë, mos fillozofo se s’ta don filozofinë ty, po dil ndihmo najsen, jepe naj ide çka me ba, kush po të ndal, apo jeni tuj i numëru milionat prej tute mos po ua prek virusi, që i keni mykë tuj na vjedh qe njëzet vjet (plus paret e luftës që na i keni vjedh e na i keni përgjak), se ju mafia Pronto thojshit të gjithë i kemi nga një milion.

Po silleni sikur kishit pas qef ju ‘me dek’ najkush veç me ndi veten gjallë. Me ba fushatë me karantinë, këtë e bën veç Hashimi, Kadri qymyri, Ramushi dhe Sali Berisha….

Depsuza bre. Vend se m’u gëzu që deri tash situata është nën kontroll.

P.S. ‘E ka zënë qymyri’, thuhet për dikë që ka rënë në dashuri 😂